beeldmerk
Summerschool 2021
beeldmerk

Voel je vrij!

Online challenges

Het is zover! Van maandag 12 juli tot zondag 5 september verschijnt er iedere twee weken een nieuwe challenge. Door mee te doen aan de challenges ontdek je nieuwe kwaliteiten, laten we je bewust nadenken over jouw toekomst en zet jij die eerste kleine stap naar verandering en persoonlijke ontwikkeling. Op Facebook, LinkedIn en op deze websitepagina vindt je iedere twee weken een nieuwe challenge.

Doe mee door te reageren onder de challenges via de Summerschool Facebookpagina of via de LinkedIn-pagina van het A+O fonds Rijk. Hiermee maak je ook meteen kans op een ticket voor het afsluitende evenement met Typhoon en de Vrije Denkers!

Challenge #1
Heb jij wel eens stress? Raak je soms het overzicht kwijt? Wil jij handvatten om gefocust en in alle rust je dag te starten? Doe dan mee aan de eerste Summerschool challenge.

Start deze week elke ochtend met een korte meditatie. Sluit je ogen voor 3 minuten en focus op je ademhaling. Zo begin je ontspannen aan je dag. Met slechts 3 minuten per dag kun je een groot verschil maken in je werkdag. Laat ons weten hoe je het ervaren hebt in een reactie onder het bericht van challenge #1 op social media (Facebook of LinkedIn). 

Wil je er verder mee aan de slag of kan je wel wat begeleiding gebruiken? Probeer dan eens één van de meditaties op ‘Werken aan jouw toekomst: online’ door te zoeken op ‘Mindfulness’. Je kan je hier aanmelden voor de online omgeving.