beeldmerk
Summerschool 2021
beeldmerk

Voel je vrij!

Speciaal evenement

Wil je in contact komen met andere rijksmedewerkers? Je laten inspireren door de workshop 'Doen is de beste manier van denken' van de Vrije Denkers? En wil jij het optreden van Typhoon absoluut niet missen? Meld je dan gratis aan voor ons speciale Summerschool-evenement op vrijdag 17 september! Aanmelden kan tot en met vrijdag 10 september.

We nemen je graag stap voor stap mee in het aanmeldproces:

1. Klik op bovenstaande button 'Aanmelden'. Lukt dit niet? Kopieer dan https://summerschool2021.live/register en plak de link in je adresbalk.
2. Vul alle vereiste gegevens in en upload eventueel een profielfoto.
3. Vul een wachtwoord in die minimaal 8 karakters lang is en bestaat uit zowel kleine- en hoofdletters, getallen en symbolen. Herhaal dit wachtwoord nogmaals. 
4.
Alles ingevuld? Klik op de groene button 'Maak een account aan'.
5.
Je ontvangt een mail met een verificatie-link. Ga naar je mail en verifieer je e-mailadres om je registratie af te ronden. Niet ontvangen? Kijk ook even in je spambox.
6. Gelukt! Je hebt nu toegang tot het platform. 

Het programma op vrijdag 17 september

Het speciale evenement bestaat uit verschillende onderdelen:

13.00 - 13.15  Opening
13.15 - 14.15  Workshop 'Doen is de beste manier van denken' van de Vrije Denkers
14.15 - 14.20  Pauze
14.20 - 14.50  Met elkaar in gesprek
15.00 - 15.45  Inspirerende speech en optreden Typhoon
15.50 - 16.00  Afsluiting en loterij met mooie prijzen

Online deelnemen

Tijdens de persconferentie van 14 augustus zijn er geen versoepelingen aangekondigd met betrekking tot het thuiswerken en het organiseren van bijeenkomsten op locatie voor rijksmedewerkers. Om die reden is het afsluitende Summerschool-evenement op vrijdag 17 september geheel online.  

Voor alle rijksmedewerkers die deelnamen aan de live webinars en online challenges, hebben we een andere leuke verrassing in petto! Voor die groep organiseren we namelijk tijdens het speciale evenement een leuke loterij met mooie prijzen*! Waaronder een borrelpakket, één op één sessie met een trainer**, twee toegangskaartjes voor de Efteling en een Insight Discovery test mét persoonlijke toelichting. Deze week wordt de laatste prijs bekend gemaakt via onze Facebook-pagina.

Wil je ook meedoen aan de loterij en kans maken op leuke prijzen? Je kunt tot zondag 5 september nog meedoen aan de online challenges.

** Je kunt kiezen uit een één op één sessie met de volgende trainers:

  • Debbie Schouten - ontdek wie jij bent als persoon, wat belangrijk voor je is, waar je nu staat, waar je heen wilt en hoe je daar kunt komen. 
  • Annemieke Schoemaker - op het gebied van werkdruk, werkplezier, stress- en timemanagement
  • Sharon van der Sluis - Mindfulness coach